ADEPO

LAW OFFICE

WAT DOEN WE

Onze juridische expertise

Juridisch advies

Economisch recht en ondernemingsrecht

Aansprakelijkheid en verkeersrecht

Burgerlijke aansprakelijkheid en verkeersovertredingen

Sociale zekerheidsrecht

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak hier een afspraak voor uw adviesgesprek

ZAKEN OPGELOST

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Het bieden van de beste juridische begeleiding die voor u beschikbaar is

Welkom bij ADEPO Advocatenkantoor, waar juridische expertise en klanttevredenheid samenkomen. Onze expert doet er alles aan om hoogwaardige juridische dienstverlening te leveren, afgestemd op uw specifieke behoeften. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het kiezen van ADEPO:

Klantgerichte aanpak: Uw succes is onze prioriteit. We nemen de tijd om uw unieke situatie en zorgen te begrijpen, waardoor we gepersonaliseerde juridische strategieën kunnen ontwikkelen die aan uw doelen voldoen. Uw gemoedsrust staat voorop bij alles wat we doen.

Proactieve probleemoplossers: Bij ADEPO reageren we niet alleen op juridische uitdagingen; wij anticiperen erop. Onze proactieve aanpak betekent dat we ijverig werken om potentiële problemen te identificeren en strategieën te ontwikkelen om deze te beperken voordat ze grote problemen worden.

Duidelijke communicatie: Juridisch jargon kan overweldigend zijn. ADEPO zet zich in voor duidelijke en transparante communicatie. Wij houden u bij elke stap op de hoogte, zodat u de complexiteit van uw zaak begrijpt en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Ethisch en betrouwbaar: Vertrouwen is de basis van elke succesvolle advocaat-cliëntrelatie. ADEPO is trots op de hoogste ethische normen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw juridische zaken met integriteit, eerlijkheid en een niet aflatende inzet voor uw belangen behandelen.

Efficiëntie en tijdigheid: Wij begrijpen dat juridische zaken vaak gepaard gaan met tijdsdruk. ADEPO streeft ernaar om tijdig resultaten te leveren zonder de kwaliteit van ons werk in gevaar te brengen. Uw tijd is kostbaar en wij streven ernaar uw juridische problemen efficiënt op te lossen.

Wanneer u voor ADEPO Law Firm kiest, kiest u niet alleen voor juridische vertegenwoordiging; u krijgt een partner die investeert in uw succes. Ervaar het voordeel van ADEPO, waar juridische uitmuntendheid en een niet aflatende inzet voor klanttevredenheid samenkomen

WAT WE DOEN

Maak kennis met advocaat

1999 – 2002
Maria Curie-Skłodowska Universiteit in Lublin ( RECHTEN )

2007 – 2009
Universiteit Antwerpen (Master in de rechten)

2006 – 2010
Juridisch adviseur bij A-Law

2010 – 2014
Advocaat bij
ADVOCATENKANTOOR FILIP SELS

2014 –
Advocaat bij Adepo Advocatenkantoor

Iwona Wiewiórka

NEEM CONTACT OP

info@adepo.be

0032 497 16 24 15

© Copyright 2023. All rights reserved. Powered by ITPRONET.